Co hledají? Proč? A naleznou? Proč jim to ženy tolerují?

15.04.2013 21:10

 

Část mužů je ochotna za sex zaplatit, protože si s prostitutkou mohou odžít věci a praktiky, které by si nedovolili žádat od ženy, ke které mají vztah. „Např. doma je to spořádaný manžílek, který si chodí zaplatit sado maso. Protože málokterá partnerka je stejného založení, aby to trvale zvládla,“ vysvětluje psycholog  s tím, že se může jednat i o jiné praktiky, „které jsou ve 'spořádaném' vztahu nepřijatelné“.

Další skupinou mužů, navštěvujících nevěstince, jsou novodobí zbohatlíci, kteří mají pocit, že návštěvy - jak sami říkají - klubů, patří k bontónu. „Takové kluby jsou luxusně zařízené, je tam vše drahé a oni se tam jezdí opíjet a jsou obsluhováni nahými děvčaty, které mohou používat zrovna tak jako ručník na záchodě. Aby v určité podnikatelské skupině mohli přežít jako partneři těch ostatních, chodí tam i muži, kteří by se tam sami nikdy nevydali,“ říká psycholožka.

A další hledají prostě jen vybočení z normálního života a oživení v sexu. Pokud je zrovna v této skupině muž, který má potřebu být své partnerce nevěrný, pak je právě návštěva nočního klubu nejlepší variantou.

„Nevěra s prostitutkou je ta nejlepší varianta nevěry,“. Vysvětluje, že ačkoli reakce ženy, kterou muž podvedl s prostitutkou, je většinou velmi špatná, protože se cítí pošpiněná a dotčená, není taková nevěra pro jejich vztah ohrožující. Tyto dotčené ženy si podle psycholožky neuvědomují, že by jejich muž zahnul stejně, ale na místě prostitutky by mohla být např. kolegyně, která by měla nároky. Potenciálně by totiž mohla chtít s takovým mužem dítě, nebo ho rozvést apod. A to od prostitutky nehrozí.

Zpět