Nehazet flintu do žita vždy se najde řešení!

21.02.2013 02:06

Malý nebo žádný zájem jednoho z partnerů o sex nebo mohou způsobit partnerskou nebo rodinnou katastrofu. Jak se jí vyhnout, když přijdou zlé časy?

Sexuologové radí hlavně zachovat klid. Když partnerka nemá právě náladu se s námi milovat, ještě to nemusí znamenat její nevěru. Jestliže partner „není připraven“, tedy nedosáhne erekce, nepovažujte jej automaticky za záletníka, který si užívá jinde. Pro tyto případy doporučujeme použít Kamagru která tento problém eliminuje.

 

Ve většině případů jde o naprosto běžnou krizi, kterou způsobuje pracovní stres nebo komplikace v osobním životě, důsledek nezdravého životního stylu či zdravotní zádrhel typu erektilní dysfunkce.

Váš partner začal být nervózní, nejistý????

Ukázalo se, že i muž v  mladém, nejproduktivnějším věku - může trpět poruchou erekce. Pro překvapene dívky bylo šokem zjištění, že tzv. erektilní dysfunkcí může trpět i její dosud sexuálně velmi aktivní partner.

Řešením je podpora erekce přípravkem typu KAMAGRA

Duležité je aby  se partneři nakonec nestyděli mluvit otevřeně o svých pocitech a potížích.

Zbourejte stereotypy

Co ale dělat, když příčinou není zdravotní stav a intimní život opravdu nefunguje? Sexuologové radí: Skončete se stereotypy, buďte tvořiví, a hlavně originální.

Dbejte o sebe i doma, nenoste tepláky a monterky.Ženy, dejte partnerovi najevo, že vám záleží na tom, abyste se mu líbily. Sexy pradlo , podvazky a další doplnky.Muži, udělejte něco nečekaného, zorganizujte víkend jen pro vás dva, kdy vás nebudou rušit pracovní nebo rodinné problémy a užijte si to.

Důležité je zbavit se předsudků a zábran, dát partnerovi nebo partnerce najevo, že vás stále zajímá, že o něj nebo o ni máte zájem.

Buďte k sobě upřímní

A pokud to nezvládnete sami, určitě se s důvěrou obraťte na odborníka. I když neexistuje podezření na zdravotní příčinu partnerských potíží,použijte dostupné preparaty Kamagra spod

V mnoha případech může jít o předsudky - například u starších dvojic se jeden z partnerů nebo oba dokonce domnívají, že „sex už není nic pro ně“, a přitom je prokázáno, že intimním životem žijí partneři i v pokročilém věku díky preparátům určeným k léčbě (Kamagra)

Může jít i o jiné příčiny, ty se ale dají určitě zjistit, když oba partneři chtějí. Důležitá je otevřenost, upřímnost a samozřejmě také citlivý přístup obou partnerů.

 

Zpět